Til din mødregruppe

Vi tilbyder et skræddersyet Stimulastik® forløb til dig og din mødregruppe

Et forløb kunne f.eks. se således ud:

1. gang: 45 min. Stimulastik®, hvor du får inspiration til sjove lege med dit minimenneske.

2. gang: 25 min. Stimulastik®, efterfulgt af 20 min. babymassage, hvor du får introduceret teknikker til dejlig massage og velvære.

3. gang: 45 min. Stimulastik, med mere inspiration til flere nye og sansestimulerende lege.

Ovenstående er et eksempel på hvordan et forløb kunne se ud. Ønsker I et anderledes forløb, så kontakt os og vi skræddersyr efter jeres ønsker og behov.

Forløbet foregår i trygge rammer hos jer i jeres eget hjem. Instruktøren kommer ud til jer og medbringer diverse legetøj, musik og redskaber. Pris afhænger af antal sessioner i forløb, samt antal deltagere.

Skriv jeres ønsker og behov til cecilie@ergobarn.dk, så finder vi et godt tilbud til jer 🙂

*Kørsel udenfor Odense kommune faktureres efter statens gældende takst pr. km. 3,54 kr. (2018).

Det siger andre mødregrupper om besøg i eget hjem:

“Det var rigtig fedt at have besøg af Ergobarn. Jeg syntes det var virkeligt fedt at få fif til leg og tumling med min dreng. Jeg blev meget mere tryk i at stimulere balancen, fx med kolbøtter.  Det var kanon fedt at det var hjemme i en stue, og at alt gik efter børnenes ønsker og behov. Det var fedt med masser af inspiration til sansestimulation. Kan varmt anbefales til alle!” //

“Jeg syntes det var en rigtig god oplevelse at have Cecilie ude i mødregruppen. Det hele foregik på sådan en god og afslappet måde, og man kunne mærke at det var børnenes tempo der blev fulgt og ikke en fast dagsorden. Tips til babymassage (hvilket tit blir brugt herhjemme) og en masse ideer til leg med sanserne var hvad vi fik ud af de to besøg. Alt i alt en super god oplevelse” //Mor til Elinor

I kan også få et skræddersyet forløb her hos os

Vi kan tilbyde et skræddersyet forløb til dig og din mødregruppe (min. 4 pers.)

Få et personligt forløb kun for jer, her i vores fine lokale. Vi anbefaler et forløb over 8 uger, men kan tilpasse det efter jeres behov og ønsker.

Henvend jer på cecilie@ergobarn.dk med jeres ønsker og vi sammensætter et tilbud til jer.

Det siger andre mødregrupper:
“Min datter og jeg var sammen med mødregruppen i et forløb ved Cecilie. Omgivelserne i Pårup sundhedshus er hyggelige og der er adgang til microovn samt et ammerum med dæmpet belysning.
I forløbet blev vi blandt andet introduceret til forskellige kolbøtte- og vende-teknikker, forskellige lege der stimulerer babys sanser, samt babymassage. Der var en god blanding af genkendelige og nye øvelser/lege for baby og mor ved hver time.
Cecilie er super sød og tager sig god tid til at forklare og fortælle – og er rigtig dygtig fagligt.
Jeg vil helt sikkert anbefale Ergobarn – både for barn og forældre.”
“Super godt forløb tilpasset vores lille mødregruppe – Cecilie er så sød og fleksibel!”