Om os

Visionen med Ergobarn er, at motivere alle børn, unge og familier til mere trivsel og dermed højere livskvalitet. Min passion er, at tænke forebyggende – at tage fat på problemet inden det opstår, eller tage fat der hvor problemet er, og undgå forværring af tilstanden. Min tilgang til børnene er, at det skal være sjovt for hvert enkelt barn, derfor skal aktiviteterne og forløbet tilpasses det enkelte barn.

Ergobarn drives af Cecilie Rothschild Henriksen som er i gang med at skrive speciale i sanseintegration gennem Sheffield Hallam University.
På den måde sikres det, at Ergobarn hele tiden arbejder ud fra den nyeste viden, inden for faget. Jeg arbejder desuden efter de etiske retningslinjer fra ETF og har derfor tavshedspligt.

Cecilie er uddannet ergoterapeut, certificeret Advanced Sensory Integration terapeut, certificeret Stimulastik-instruktør® samt certificeret Babysvømnings-instruktør.

Cecilie er uddannet Teen Trivsel Mentor gennem TeenTrivsel og har arbejdet med unge og studerende siden 2016, blandt andet som mentor og special pædagogisk støtte.

Ergobarn holder til i de skønne omgivelser hos Sundheds-huset. Her sikrer vi familierne en helhedsorienteret tilgang, med super dygtige fagfolk samlet i ét og samme hus.

Ergobarn samarbejder med Little Unbox, hvor I hver måned kan få nye og inspirerende lege, der er tilpasset den generelle udviklingsalder.

Derudover er Cecilie inviteret med i ekspertpanelet ved Dear Baby, hvor hun blandt andet har givet sit faglige indspark til sansernes betydning for barnets leg.

 

Ergobarn
CVR-nr 42766569

Gyldenhusvej 61
5260 Odense S

Mail: cecilie@ergobarn.dk
Tlf: 28142627