Om os

Visionen med Ergobarn er, at motivere alle familier til en højere livskvalitet. Dette gennem flere forskellige tiltag, bl.a. Stimulastik hold, konsultation og rådgivning. Vores passion er, at tænke sundhedsfremmende og forebyggende – vi vil tage fat på problemet inden det opstår, eller tage fat der hvor problemet er, og undgå forværring af tilstanden. Vores tilgang til børnene er, at det skal være sjovt for hvert enkelt barn og aktiviteten skal derfor tilpasses det enkelte barn.

Ergobarn drives af Cecilie Rothschild Henriksen, som er medlem af Stimulastikforeningen, Ergoterapeutforeningen (ETF), Ergoterapifagligt Selskab for Børn og Unge, Ergoterapifagligt Selskab for Forskning og Klubben for Privatpraktiserende Ergoterapeuter.

Derudover er Cecilie i gang med en master i sanseintegration gennem Sheffield Hallam University.
På den måde sikres det, at Ergobarn hele tiden har den nyeste viden, inden for faget. Vi arbejder desuden efter de etiske retningslinjer fra ETF og har derfor tavshedspligt.

Cecilie er uddannet ergoterapeut, certificeret Advanced Sensory Integration terapeut, certificeret Stimulastik-instruktør® samt certificeret Babysvømnings-instruktør.

 

Ergobarn

Sundheds-huset, Paarupvej 15

5210 Odense NV

Mail: cecilie@ergobarn.dk
Tlf: 28142627

CVR-nr. 38249304