Om os

Visionen med Ergobarn er, at motivere alle børn, unge og familier til mere trivsel og dermed højere livskvalitet. Min passion er, at tænke forebyggende – at tage fat på problemet inden det opstår, eller tage fat der hvor problemet er, og undgå forværring af tilstanden. Min tilgang til børnene er, at det skal være sjovt for hvert enkelt barn, derfor skal aktiviteterne og forløbet tilpasses det enkelte barn.

Ergobarn drives af Cecilie Rothschild Henriksen, som er medlem af Ergoterapeutforeningen (ETF), Ergoterapifagligt Selskab for Børn og Unge, Ergoterapifagligt Selskab for Forskning og Klubben for Privatpraktiserende Ergoterapeuter.

Derudover er Cecilie i gang med en master i sanseintegration gennem Sheffield Hallam University.
På den måde sikres det, at Ergobarn hele tiden arbejder ud fra den nyeste viden, inden for faget. Jeg arbejder desuden efter de etiske retningslinjer fra ETF og har derfor tavshedspligt.

Cecilie er uddannet ergoterapeut, certificeret Advanced Sensory Integration terapeut, certificeret Stimulastik-instruktør® samt certificeret Babysvømnings-instruktør.

Cecilie er uddannet Teen Trivsel Mentor gennem teentrivsel.dk og har arbejdet med unge og studerende siden 2016, blandt andet som mentor og special pædagogisk støtte.

Fra august 2021 er Cecilie at finde som børneergoterapeut i Faaborg-Midtfyn kommune.

 

Ergobarn

Gyldenhusvej 61

5260 Odense S

Mail: cecilie@ergobarn.dk
Tlf: 28142627