Cases

Sansemæssige udfordringer

“Vi kontaktede Cecilie da vores dreng på 8 år oplever forskellige forstyrrelser i løbet af dagen.
Han har altid været en meget aktiv dreng, tangerende til det motorisk urolige. Han er glad for at tumle, hoppe på trampolin, gynge og være “vild”. Udfordringen er at han ikke selv kan komme ned i gear igen. Det kan være svært for ham at koncentrere sig i skolen, for som han selv siger, så har han så mange spilopper i kroppen, at han ikke kan sidde stille. Efter at have snakket med Cecilie, måtte vi erkende at det altid har været sådan. Men vi så det ikke helt dengang. Han har altid syntes at det var træls at skulle have tøj på, at skulle i bad, at få klippet negle og at få snavs på hænderne. Det har været nogle lange og seje kampe vi har måtte tage. Og ind imellem også opgive… Nu står vi her, 6 måneder efter første besøg af Ergobarn. Vi har fået øvelser, lege og en masse strategier og struktur på hverdagen. Han er nu en dreng der kan finde ro. Vi kan hjælpe ham med at finde roen og strukturen. Vi har meget få kampe ift. påklædning og bad etc. Og vi føler at vi må dele denne historie. Der må sidde andre som os, der tænker at det nok “bare” er sådan det er… Det behøver det ikke at være. Tak Ergobarn” ❤️ //Mor til T

Teen Trivsel

“Vores datter på 13 år isolerede sig selv både i skolen og hjemme. Hun var generelt i mistrivsel og vi var begyndt at frygte om hun havde mørke tanker om fremtiden. Hun havde angst symptomer og trak sig mere og mere fra familien. Hun gad ikke sport og hun var ikke sammen med nogle venner. Cecilie undersøgte hendes neurologiske fundament, hendes primitive reflekser og inddrog os alle hele vejen, på et godt informativt niveau. Vi blev vejledt i at arbejde med nogle øvelser og Cecilie inddrog naturen som terapi form. Efter få uger var hendes refleks integreret og hun var klar til at arbejde mere kognitivt med sin selvudvikling. Hendes selvværd, selvtillid og trivsel steg markant.”

//Far til K

Mundmotorik

“Cecilie lyttede og forstod os. Efter at være blevet “afvist” af systemet, da han ikke var “udfordret nok”, fandt vi Ergobarn. Vores søn på 3 år har fra start haft udfordringer med det mundmotoriske. Vi havde ammeproblemer, udfordringer med spisning og med tale. Cecilie har undersøgt hans mund grundigt og givet os konkrete øvelser og redskaber. Hun hjalp os videre, til et klip af tungebånd, og vi har nu en glad dreng med mod på mad og sprog. Vi har Cecilie med på resten af vejen fra nu af.”

//Mor til A

Stramt tungebånd

“Vi fik Cecilie til at kigge på vores datter, da hun var 4 mdr. og havde svært ved at amme og tage flaske. Hun lavede en grundig undersøgelse og fortalte undervejs, så vi hele tiden var med i processen. Vi var forundrede over at hverken egen læge eller sundhedsplejerske havde kigget vores datter inde i munden. Cecilie viste os forskellige øvelser vi skulle prøve og hjalp os videre ift. at tage beslutningen til at få tungebåndet løsnet ved en ØNH læge. Vi kommer helt sikkert igen med næste barn, bare for en sikkerheds skyld.”

//Mor til M