Udgivet i

Nye og spændende tider

Jeg har fået chancen for at hjælpe endnu flere børn og deres familier. Juhuuuu!

Det betyder at jeg fra d. 16/8 2021 vil være børneergoterapeut i Faaborg-Midtfyn kommune. Der vil derfor være meget begrænsede tider her hos Ergobarn, og jeg tager ikke børnefamilier fra Faaborg-Midtfyn kommune ind i Ergobarn regi.

Jeg vil bruge tiden og mit fokus på de familier jeg allerede har forløb med.

Har du spørgsmål og er i tvivl om hvor du skal gå hen? Så hjælper jeg dig gerne på vej.

Interesseret i Stimulastik® i Odense?

Find vores Stimulastik®-hold her.

“Stimulastik er helt fantastisk, børnene får brugt en masse energi og bliver udfordret på den helt rigtige måde. Timen slutter roligt af, hvilket gør de små pus klar til at hoppe direkte ud i barnevognen. Jeg kan kun varmt anbefale Ergobarn til andre!” //Mor til Linus